新东方网>主站中学>高考>高一年级>英语>正文

最新高一英语暑假作业

2014-08-12 15:00

来源:新东方网编辑整理

作者:

       第一部分 英语知识运用(共四节,满分55分)
    第一节  语音知识(共5小题, 每小题1分, 满分5分)
    从每小题的A、B、C、D四个选项中,找出划线部分读音与所给单词相同的读音。
    1.  request    A. develop  B. report   C. petrol   D.  she
    2.  latter     A. alive       B. gas    C. elevator   D. plane
    3.  fluent    A. difficult   B. autumn   C. suppose   D. rude
    4.  lorry     A. doctor    B. stone     C. some     D. notice
    5.  native    A. guide     B. official   C. recognize    D. like]
    第二节 情景对话(共5小题, 每小题1分, 满分5分)
    根据对话情景和内容, 从对话后所给的选项中选出能填入每一空白处的最佳选项, 选项中有两个为多余选项。
    Zhou Lan and Bruce are talking about listening to English.
    Bruce: _____6______ in English
    Zhou: I find listening really hard. Some times it's just impossible to understand.
    Bruce: Well, you just need lots of practice. ______7_____.
    Zhou: That's easier said than done!
    Bruce: ______8______. Then you can listen to China Radio International or BBC English programs on the radio.
    Zhou: _____9___.
    Bruce: Of course. And _____10___________and some books to go with them? I'm sure you'll find them useful.
    A. Why don't you buy a radio?
    B. Yes, that's a good idea.
    C. Do you think that would help?
    D. The more you listen to English, the easier it becomes.
    E. you'd better find an English pen friend.
    F. What do you find hardest?
    G. why not buy some English tapes?
    第三节 语法和词汇知识(共15小题,每小题1分,满分15分)
    从每小题的A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项
    11. They asked him _______.
    A. how did the accident come about
    B. how the accident came about
    C. when the accident comes about
    D. when will the accident come about
    12. The number of people invited ___fifty, but a number of them____ absent for different reasons.
    A. were; was  B. was; was   C. was; were   D. were; were
    13. I told you     that car, and now look what's happened.
    A. not buy   B. don't buy   C. not to buy   D. not buying
    14. -What did the teacher say? I didn't understand.
    -She asked us whether we ______to America next fall.
    A. went    B. had been   C. will go    D. would go
    15.  ________, his wife will sit at the table to wait for him to come back.
    A. However he is late           B. However is he late
    C. However late he is           D. However late is heX。K]
    16. The examination was very easy.          , our monitor didn't pass it.
    A. In other words             B. What's more
    C. Believe it or not            D. all the same
    17. I think American English is a little ______ British English.
    A. different from         B.difference from
    C. difference in          D. different with.
    18. I want to know how long _______.
    A. has he been back         B. has he come back
    C. he has been back        D. he has come back
    19. Li Ping has some trouble        remembering some English words, while Xiao Wang has some difficulties ______ English pronunciation.
    A. in; in    B. with; with     C. with; in     D. in; with
    20. I beg your pardon? I don't quite        you.
    A. know      B. follow         C. clear      D. listen to
    21. English        a lot of words from French.
    A. brought in    B. brought up    C. brought on    D. brought out
    22. I don't think physics        .
    A. easy to be learned           B. easy to learn
    C. easily to be learned          D. easily to learn
    23. Li Lei gives me more help than     .
    A. Mary did     B. Mary is    C. Mary gives     D. Mary does
    24. I don't think she had a good time there,        ?
    A. do I   B. did she        C. doesn't she      D. didn't she
    25. ______ was the party like?
    A. How        B. which    C. What          D. When
    第四节 完形填空(共20小题,每小题1.5分,满分30分)
    Mr. Smith gave his wife ten pounds for her birthday. The day after her birthday  Mrs. Smith went shopping. She got on   26   and sat down next to an old lady.   27   she noticed that the old lady's handbag was   28   . Inside it, she found a wad(沓)of pound notes   29   the one her husband had given her. She quickly   30   her own bag-the notes were   31   . Mrs. Smith was now sure that the old lady sitting   32   her must have stolen them. She thought   33  not have to call the   34  as she didn't like getting people   35   .
    So she decided to take back the money   36   the lady's handbag and say   37    about it. She looked around the bus to make sure   38   was watching, then she carefully put her hand into   39   handbag, took out the notes and   40   her own handbag.
    When she got home that evening, she showed   41   the beautiful hat she had bought. "How did you   42   it?" he asked. "  43   you gave me for my birthday, of course." "Oh,   44   then?" he asked, as he   45   a wad of pound notes on the table.
    26. A.a bus     B.a train      C.an old ship     D.a plane
    27. A.In a minute  B.After a while  C.For a second  D.On the moment
    28. A.good      B.old         C.open         D.shut
    29. A.the same that         B.perhaps was
    C.probably as     D.exactly like
    30. A.looked at     B.watched carefully
    C.saw to     D.looked into
    31. A.gone       B.missed      C.disappear       D.found
    32. A.close      B.next to     C.before     D.behind
    33. A.she would   B.he could    C.she must     D.he might
    34. A.driver   B.old lady     C.police       D.husband
    35. A.to difficulty   B.into trouble
    C.out of work      D.seeing her
    36. A.into      B.out          C.away     D.from
    37. A.something   B.everything
    C.anything       D.nothing
    38. A.nothing   B.somebody   C.nobody      D.neither
    39. A.the old lady's B.her husband's
    C.the police's     D.her own
    40. A.gave it away B.put them into
    C.brought them out D.took it to
    41. A.the driver     B.the police
    C.the old lady     D.her husband
    42. A.pay for     B.spend on     C.cost in     D.take to
    43. A.Use them  B.With the money   C.With that   D.Using it
    44. A.how is it  B.what's that   C.where is it   D.why is this
    45. A.put up     B.held out    C.pointed to    D.handed up
    第二部分  阅读 理解(共两节,满分40分)
    第一节(共15小题,每小题2分,满分30分)
    阅读下列四篇短文,从每小题后所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。
    A
    Henry Ford was the first person to build cars which were cheap,strong and fast.He was able to se11 millions of models because be could produce them in large numbers at a time;that is,he made a great many cars of exactly the same kind.Ford's father hoped that his son would become a farmer,but the young man did not like the idea and he went to Detroit(底特律)where he worked as a mechanic(机械师).By the age of 29,in 1892,he had built his first car.However, the car made in this way,the famous "Model T" did not appear until 1908-five years after Ford bad started his great motor car factory.This car showed to be well-known that it remained unchanged for twenty year.Since Ford's tim this way of producing cars in large numbers has be come common in industry and has reduced the price of many goods which would otherwise be very expensive.
    46.Henry Ford was the man to built _____ cars.
    A.cheap and strong           B.cheap and long
    C.fast and expensive          D.strong and slow
    47.Ford was able to sell millions of cars,because_____.
    A.he made many great cars         B.his cars are many
    C.he made lots of cars of the same kind         D.both A and B
    48.The young man became a mechanic,_______.
    A.which was his father's will   B.which was against his own will
    C.which was against his father's will
    D.which was the will of both
    49.The "Model T" was very famous_____.
    A.before 1908          B.between 1982 and 1908
    C.before 1892          D.after 1908
    50.Ford built his own car factory
    A.in 1903      B.in 1908      C.in 1913       D.in 1897
    B
    Any attempt to study the development from the noises babies make to their first spoken words leads to considerable difficulties. It is agreed that they enjoy making noises, and that during the first few months one or two noises sort themselves as particularly expressive as delight, pain, friendliness, and so on. But since these can't be said to show the baby's intention to communicate, they can hardly be regarded as early forms of language. It is agreed, too, that from about three months they play with sounds for enjoyment, and that by six months they are able to add new words to their store. This self-imitation(模仿)leads on to deliberate(有意的)imitation of sounds made or words spoken to them by other people. The problem then arises as tohe point at which one can say that these imitations can be considered as speech.
    It is a problem we need to get out teeth into .The meaning of a word depends on what a particular person means by it in a particular situation and it is clear that what a child means by a word will change as he gains more experience of the world .Thus the use at seven months of "mama" as a greeting for his mother cannot be dismissed as a meaningless sound simply because he also uses it at other times for his father, his dog, or anything else he likes. Playful and meaningless imitation of what other people say continues after the child has begun to speak for himself, I doubt, however whether anything is gained when parents take advantage of this ability in an attempt to teach new sounds.
    51. Before children start speaking________.
    A. they need equal amount of listening
    B. they need different amounts of listening
    C. they are all eager to cooperate with the adults by obeying spoken instructions
    D. they can't understand and obey the adult's oral instructions
    52. Children who start speaking late ________
    A. may have problems with their listening
    B. probably do not hear enough language spoken around them
    C. usually pay close attention to what they hear
    D. often take a long time in learning to listen properly
    53. A baby's first noises are ________
    A. an expression of his moods and feelings
    B. an early form of language
    C. a sign that he means to tell you something
    D. an imitation of the speech of adults
    54. The problem of deciding at what point a baby's imitations can be considered as speech________.
    A. is important because words have different meanings for different people
    B. is not especially important because the changeover takes place gradually
    C. is one that should be properly understood because the meaning of words changes with age
    D. is one that should be completely ignored(忽略)because children's use of words is often meaningless
    55. The speaker implies________.
    A. parents can never hope to teach their children new sounds
    B. children no longer imitate people after they begin to speak
    C. children who are good at imitating learn new words more quickly
    D. even after they have learnt to speak, children still enjoy imitating
    C
    A student is learning to speak British English. He wonders (想知道): Can I communicate with Americans? Can they understand me? Learners of English often ask: What are the differences between British and American English? How important are these differences?
    Certainly! there are some differences between British and American English. 'There are a few differences in grammar. For example, speakers of British English say "in hospital" and "Have you a pen?" Americans say "in the hospital!" and "Do you have a pen?". Pronunciation is sometimes different. Americans usually sound theirs in words like "bird" and "hurt". Speakers of British English do not sound theirs in these words. There are differences between British and American English in spelling and
    vocabulary. For example, "colour" and "honour" are British, "color" and honor" are American.
    These differences in grammar, pronunciation, spelling and vocabulary are not important, however. For the most part, British and American English are the same language.
    56.   According to this passage, a student who is learning to speak American English might be afraid that_______.
    A.   British people cannot understand him
    B.  American people cannot understand him
    C.    the grammar is too hard for him
    D.   the spelling is too hard for him
    57.   American English and British English are different in ________ A. spelling   B. pronunciation   C. grammar        D. all of the above
    58.   What is not mentioned (提及) in the passage?
    A. Whether there are differences between British English and American English.
    B. Whether British English and American English are one language or two.
    C. How the differences between British English and American English came about.
    D. How important the differences are.
    59  Most ________ say "Do you have a watch?"
    A. British people        B. Americans         C. children        D. teachers
    60. According to this passage, British people and Americans have _________ difficulty in understanding each other.
    A. little             B. much             C. some              D. great
    第二节(共5小题,每小题2分,满分10分)
    根据括号中内容,完成句子。
    61. He works harder than _______ _______(以前).
    62. He has been informed to _______ _______(出席) at tomorrow's meeting.
    63. Are you _______ _______ (本地人)or a visitor?
    64. Opinions should be always _______ _______ (以...为基础) facts.
    65. India has a _______ _______ (众多的) of English speakers.
    第三部分 写作(共三节,满分55分)
    第一节 单词拼写(共10小题,每小题1分,满分10分)
    根据下列各句句意和空白之后的汉语提示词,每空只写一词。
    66. An_____(官员)of the local government called to see her.
    67. The _____(航海)from America to France used to take long time.
    68. When will scientist______(征服)cancer?
    69.Rains are ______(频繁)here in early summer.
    70.He has studied the _____(文化)of various western countries.[来
    71.The police are still uncertain of the murderer's ______(身份)how to help the poor in the countryside.
    72.Are you sure we are in the right ______(方向)?
    73.An _____(电梯)is a kind of machine for raising and lowering something.
    74.In America a flat is called a ______(公寓).
    75.She looks young, but she's ______(实际)50.
    第二节  短文改错(共10小题,每小题1.5分,满分15分)
    假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。
    增加:在缺词处加一个漏词符号(^),并在其下面写出该加的词。
    删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
    修改:在错的词下划一横线(  ),并在该词下面写出修改后的词。
    注意:1.每处错误及修改均仅限一词;
    2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
    76. People think I'm satisfied, just because of I don't complain.
    77. He tried many different jobs and at the end he became a postman.
    78. The number of students in our class are 50.
    79. The church is close from our school, so we often hear the sound of the big bell.
    80. You got a bad mark. That is because your father is so angry now.
    81. Such a thing like her car being stolen has never happened here before.
    82. These folk stories are handed down from one generation(一代人)to generation.
    83. He taught himself law while worked in a supermarket.
    84. During the harvest, the farmers have to work in the light of tractors in the evening.
    85. The band played many songs, include some of my favorites.
    第三节  书面表达(满分30分)
    调查显示,近几年我国中学生的健康状况不容乐观,近视眼、肥胖和体质弱等情况比较普遍。请分析造成此状况的原因及其危害,并提出改进措施。
    要求:
    1.短文词数不少于100(不含已写好的部分)。
    2.内容充实,结构完整,语意连贯。
    3.书写须清晰、工整。
    Research shows that middle school students' health condition is declining obviously in recent years.Most students are nearsighted, some are weak or overweight and many can't reach the physical standard.It is absolutely true.
    What causes such problems? First, many students spend too much time before computers or TV sets.Second, students have to prepare themselves for examinations in the severe competing society. As a consequence, they spend most of their time on their subjects. Third, many of them don't form the habit of taking physical exercises regularly.
    It's necessary and crucial to find ways to improve students' health condition.
    One available way is to do physical exercises at least an hour every day.In addition,a healthy diet is also contributive to it.At last,the schools should take measures to reduce the heavy schoolwork burdens of the students.
    金台区高一年级英语学科Unit2单元质量检测试题参赛卷
    学校:西关中学           命题人:李昕泽     段常玲
    参考答案
    第一部分:英语知识运用(1~45)
    1.C  2.B 3.D 4.A 5.B   6.F 7.D 8.A 9.C 10.G 11.B 12.C 13.C 14.D 15.C 16.C 17.A 18.C 19.D 20.B 21.A 22.B 23.D 24.B 25.C 26.A 27.B 28.C 29.D 30.D 31.A 32.B 33.A 34.C 35.B 36.D 37.D 38.C 39.A 40.B 41.D 42.A 43.B 44.B 45.C
    第二部分:阅读理解(46~55)
    46.A 47.C   48.C 49.D 50.A  51.B 52.D 53.A 54.B 55.D 56.A 51.D 58.C 59.B 60.A 61.ever before 62.be present 63.a native 64.based on 65.large numbe
    66. official   67.voyage   68. conquer   69. frequent   70. cultures   71.identity   72. direction   73. elevator   74. apartment   75. actually   76. 去掉of   77.at改为in   78. are改为is   79.from改为to   80. because改为why   81.like改为as   82. 去掉one   83. worked改为working   84. in改为by   85. include改为including

  重点关注:
  >>>2014全国各地高考试题答案及新东方名师解析
    >>>2014全国各地高考作文
  >>>2014全国各地高考成绩查询及录取结果查询
  >>>2006-2014全国各地高考录取分数线(一本、二本、三本、高职、艺术)
  >>>2014全国各地高考状元

(实习编辑:刘琪)

新东方高考网

新东方网高考官方微信:新东方高考 (微信号:xdfgaokao

最新高考热点资讯、高考报名信息、高考历年真题、高考热门课程,请扫一扫二维码,关注我们的官方微信!

地区:
北京

北京

天津

河北

河南

山东

山西

内蒙古

陕西

辽宁

吉林

黑龙江

上海

江苏

浙江

安徽

江西

湖北

湖南

重庆

四川

贵州

云南

广东

广西

福建

甘肃

青海

宁夏

新疆

西藏

港澳台

类别:
文科

文科

理科

成绩:

说明:系统推荐的大学是依据往年数据计算所得,供广大考生填报志愿参考使用!

新东方中学辅导专区

班级名称 上课地点 上课时间 费用 报名

焦点推荐

版权及免责声明

凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。

本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。

如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。

层次

本科

专科

类别
名称
请选择城市
请选择学校
请选择城市
请选择学校
请选择城市
文科

文科

理科